Cautare

3326 de rezultate pentru "numar de fax" (4.60 secunde)
Problema desertificarii zonei Dobrogea a ajuns si in atentia Prefecturii Constanta, care a organizat in cursul zilei de ieri o intrunire la care au fost invitati sa participe toti primarii localitatilor de pe raza judetului Constanta.
Noile facturi fiscale realizate dupa cerintele UE nu mai sunt supravegheate de Imprimeria Nationala, iar obligatia de a semna si stampila facturile a disparut. Organele de control se tem ca noul sistem va spori tentativele de evaziune fiscala si isi vor intensifica verificarile.
Si in cursul anului 2006 tendinta de scadere a populatiei Romaniei a continuat, numarul total al locutorilor tarii fiind estimat la sfarsitul anului trecut la numai 21,57 milioane de persoane, comparativ cu 21,61 milioane de indivizi cati erau la inceputul anului 2006, se precizeaza intr-un comunicat al Institutului National de Statistica, dat publicitatii ieri.
Cea de a XXXVII-a editie a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TIMIMTEX 2007 ce se va desfasura la Mamaia in perioada 21-25 februarie a.c.
O analiza a Intercapital Invest privind evolutia pietei de capital in 2007 arata ca in acest an investitorii se pot astepta la surprize placute si castiguri semnificative speculand actiuni la bursa.
Peste 1,7 miliarde de euro au fost investiti in cursul anului trecut pe teritoriul Romaniei pentru realizarea de constructii industriale, a declarat ieri in cadrul unei conferinte de presa dedicata apropiatei deschideri a celei de a XI-a editii a Targului National de Constructii si Materiale pentru Finisaje "Tomis Ambient Construct", Sorin Dumitriu, vicepresedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.
Cea de a XI-a editie a Targului National de Constructii si Materiale pentru Finisaje "Tomis Ambient Construct", organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei si de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, cu sprijinul Romexpo SA si in parteneriat cu BRD Societe Generale, a debutat ieri - la complexurile "Perla" si "Select" din statiunea Mamaia - cu un numar impresionant de expozanti, comparativ cu editiile precedente.
Numarul falimentelor companiilor romanesti a crescut anul trecut cu 45% fata de 2005, la 10.431 de firme, cel mai riscant sector de activitate fiind comertul, cu o pondere de 37% din total, potrivit unui studiu al Coface Romania, preluat de Mediafax.
Pentru romani, Dacia reprezinta un motiv de mandrie abia dupa aparitia Logan, timp de 40 de ani constituind un brand care nu a depasit niciodata granitele tarii.
Conducerea companiei craiovene se bazeaza pe numarul mare de contracte din acest an, de peste 2.000 de miliarde de lei vechi, dar si pe reducerea cheltuielilor fixe repartizabile pe unitatea de produs.ELECTROPUTERE Craiova estimeaza pentru acest an un profit brut de cinci milioane de lei, în conditiile în care anul trecut societatea a înregistrat pierderi de 50,7 milioane de lei.
In urma controlului efectuat la o societate comerciala, care poate fi incadrata in categoria firmelor-fantoma, comisarii Garzii Financiare au constatat o serie de nereguli care au "costat" bugetul statului peste 800 de mii de lei.
Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) a inaintat in primele patru luni ale acestui an un numar de 36 de sesizari penale pentru un prejudiciu calculat in valoare totala de 34.570.000 de lei, a declarat purtatorul de cuvint al institutiei, George Marinescu.
O firma din judet a "uitat" sa plateasca la bugetul statului impozit pe profit in suma de aproximativ 845.000 de lei prin neinregistarea in evidenta contabila a unor venituri in suma de 5.283.000 de lei.
Litoralul romanesc a fost pur si simplu luat cu asalt de turisti, existand serioase indicii potrivit carora vara 2007 va insemna cel mai bun sezon din istorie. Potrivit datelor Politiei, ieri au fost inregistrati in hotelurile din statiunile litoralului romanesc peste 31.000 de turisti straini si romani.
120 de cereri de autodisponibilizare au fost inregistrate pina la ora actuala la Serviciul Personal din cadrul Mittal Steel Galati, in afara celor care au fost depuse la nivelul uzinelor In urma declansarii, la data de 15 iunie, a primei operatiuni de autodisponibilizare din acest an, in atentia Serviciului Personal din cadrul Combinatului se afla un numar de aproximativ 120 de solicitari de renuntare la locul de munca.
Anchetele sociale realizate de primariile din judet au eliminat de pe listele celor care primesc ajutor social aproximativ 3.000 de beneficiari.
In acest scop se infiinteaza trei noi societati comerciale, avand ca obiect principal de activitate furnizarea energiei electrice (cod CAEN 4013): SC Filiala de Furnizare a Energiei Electrice "Electrica Furnizare Muntenia-Nord" SA; SC Filiala de Furnizare a Energiei Electrice "Electrica Furnizare Transilvania-Sud" SA;
Un numar de sapte societati care-si desfasoara activitatea in judetul Galati a primit interdictie din partea Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) pentru a desfasura anumite activitati, ca urmare a neregulilor privind protectia muncii constatate in timpul controalelor.
Activitatea sanitar- veterinara desfasurata de Serviciile si Birourile din cadrul D.S.V.S.A Constanta in perioada 24- 30 septembrie a.c., s-a concretizat intr-un numar de 209 controale, dintre care:
Acestea sunt marcile de masini straine care alcatuiesc pana acum topul preferintelor auto ale galatenilor. Informatiile primite din partea serviciului de profil al Prefecturii arata ca in cazul acestor trei marci de masini straine s-au facut cele mai multe inmatriculari.
google-analytics.com